Käytä Campwirea alustana nettikurssillesi

Verkkokurssilla tarkoitetaan kurssia, jossa ei ole ollenkaan luokkahuoneopetusta, vaan se voidaan suorittaa kokonaan verkon välityksellä. Verkkokursseja on usein tarjolla muun muassa toisen asteen ja korkeasteen oppilaitoksen kurssitarjonnan lisukkeeksi, mutta verkkokursseja voi maksua vastaan tai vaikka ilmaiseksi tarjota mikä tahansa yritys, yhdistys tai yhteisö. Nettikurssi on etänä opiskelua ja siinä tarjotaan etäopetusta, eli fyysinen luokkahuoneopetus ei ole osa nettikurssia. Joskus perinteisiä kursseja on lisäksi tarjolla myös verkkokurssina mahdollisuutena niille, joille lähiopetus ei ole mahdollista syystä tai toisesta.

Toisinaan nettikurssit toteutetaan vaikkapa sähköpostin välityksellä tai jopa facebook-ryhmässä, mikä kertookin siitä, että kurssin perustaminen ei ole ollenkaan vaikeaa. Usein verkkokurssilla on kuitenkin omat verkkosivut, joista selviää nettikurssin sisällöt, materiaalit, aikataulu, mahdolliset vaatimukset, kouluttaja ja mahdolliset arvosteluasteikot. Sivulta löytää mahdollisen aineiston, mahdollisesti luettelon muodossa tai linkkeinä. Myös tehtävät ja harjoitukset saattavat löytyä täältä. Joskus kurssista saa opettajalta palautetta vaikkapa arvosanojen muodossa. Kuulostaa vaikealta, mutta onneksi on tarjolla sivustoja ja alustoja, jotka tekevät oman nettikurssin perustamisesta helppoa kuin heinän teko.

Campwire on alusta, joka mahdollistaa oman nettikurssin tekemisen – helposti ja ammattimaisen näköisesti. Tavoitat ihmisiä helposti mihin aikaan ja missä tahansa. Nettikurssit ovat helppo tapa laajentaa toimintaasi.

Nettikurssit antavat asiakkaasi käydä kurssia missä tahansa ja millä laitteella tahansa. Campwirella rakennettu nettikurssi on optimoitu toimimaan erikokoisilla päätelaitteilla aina pienistä älypuhelinten ruuduista suuriin tietokoneen ruutuihin. Nykyisin jo yli puolet käyttäjistä käyttää palvelua mobiililaitteellaan.

Campwiren avulla voit ajastaa kurssin etenemisen haluttuna ajankohtana, tai voit antaa jokaiselle osallistujalle mahdollisuuden edetä kurssissa omaan tahtiinsa. Voit myös ajastaa sisällön ilmestymään silloin kun sinä haluat – joko kalenteripäivien mukaan tai tietyin väliajoin kurssin aloituspäivästä laskien.

Campwiren avulla voit myydä kurssiasi vaivatta. Muutama klikkaus antaa sinun luoda kurssillesi ammattimaisen myyntisivun, josta saa saman tien kuitin ostoksista niin itsellesi kuin asiakkaallekin, samalla kun asiakas saa pääsynsä kurssille.

Campwiren kanssa sisältösi ja kurssisi on varmasti turvassa palvelun turvallisessa pilvipalvelussa.

Kurssisi tietoliikenne on täysin salattua ja kulkee salatussa yhteydessä.

Campwire sisältää automaattisia päivityksiä, joten sinun ei tarvitse huolehtia päivitysten ajantasaisuudesta. Tuoreimmat ominaisuudet ovat aina käytössäsi.

Campwire tarjoaa asiakkaillesi mahdollisuuden valita mieleisensä maksutavan niin kotimaisista verkkopankkivaihtoehdoista, luottokorteista kuin osamaksustakin.

Campwire mahdollistaa vanhan kurssisi kopioimisen uuden pohjaksi – jos sinulla on jo kurssi, voit kopioida sen sisällön uuden kurssisi pohjaksi tai käyttää osio aikaisemmasta kurssista uudessa kurssissasi. Tämä säästää runsaasti arvokasta aikaasi!

Campwire tarjoaa käyttöösi paljon kehutun asiakaspalvelun. Asiakaspalvelu on aina vain yhden klikkauksen päässä ja sinua autetaan mielellään.

Campwire hoitaa myyntiraportit kirjanpitoa varten puolestasi, ja huolehtii myös että arvonlisäverot EU-alueella hoidetaan säännösten mukaan.

Campwiressa saat kurssistasi juuri sellaisen, kuin sinä halua. Campwire tarjoaa sinulle mahdollisuuden ladata rajattomasti sisältöä.